VINDMØLLE-VRØVL (Aka. OPERATION: ”VARM LUFT”)

Af Tore Müller
Rosenvej 7, Nykøbing.

Kære fungerende politikere. Partifæller som modstandere. Drop jeres tøven og tag stilling nu!

Processen omkring vindmølle-plan, høringer, møder, læserbreve og luftig snak fordrer ikke noget som helst. Meld nu bare kulør, så vi kan få renset luften. Politisk skulle der for længe siden være taget stilling til, om der skal stilles flere store møller op på land i vores kommune. Og hvis man mener der skal, så skulle der for længe siden være udpeget hvilke steder, hvor mange og hvor store. Det ville have gjort processen mere ren og gennemsigtig. Og miljørigtig! Nu er det bare pludder og snak, der ikke fordrer samhørighed.

Og mølle-interessenter bliver sat i unødvendig venteposition. For ikke at tale om de berørte lodsejere, der virkelig kommer i klemme med både økonomiske lokkemidler og ubarmhjertig frygt for fremtiden til følge. Min holdning er klar: Der skal IKKE opsættes flere kæmpe-møller på Mors. Lad os arbejde på at få flere havmøller sat i sving i vores land.

Og det i fællesskab med industrien, staten og andre kommuner. Lad os nu komme videre. Med klar tale og uden at splitte samhørigheden på vores Ø.  Så vil vinden blæse vores vej i fællesskab igen. Alt andet vil være vindmølle-vrøvl… og papirpenge…og varm luft…

Forfatter

Related posts

Top