Vind en bil: Mors-Thy Lotteriet starter billetsalget

Imorgen starter salget af lodder til det traditionsrige Mors-Thy Lotteriet. Hovedpræmien er naturligvis – fristes man til at sige – en splinterny bil. Den samlede præmiesum i lotteriet løber op i små 150.000 kroner.

Førstepræmien er en VW Take UP! til en værdig af 107.093 kroner fra Volkswagen Thisted – Nykøbing Mors.
Thisted Forsikring smider bilforsikringer for 3.500 kroner oveni så den samlede førstepræmie får en værdi af i alt 110.593 kroner.

Andenpræmien er for 10.000 kroner vedligeholdelsesfrie døre og vinduer fra Hvidbjerg, som Tømmergården har skænket til lotteriet, mens Montra Hotel Hanstholm står bag tredjepræmien i form af et gavekort på 2.500 kroner.

I alt vil der være mere end 50 præmier i lotteriet.

– Vi håber, at thy- og morsingboerne vil bakke op omkring Mors-Thy Lotteriet. Her går alt overskuddet til ungdomsarbejdet til TIK Håndbold og HF Mors, fortæller Hans Peter Jarl Madsen, der koordinerer lotteriet for de to foreninger.

De 2.700 lodder sælges fra på lørdag og sælges i forbindelse med Forårsmessen i Nykøbing, til Mors-Thy Håndbolds hjemmekampe, hos flere af Mors-Thy Lotteriets præmiesponsorer og ved dørsalg i Thy og på Mors.

Foto: Volkswagen Thisted-Nykøbing

Forfatter

Related posts

Top