Vilsund Blue sikrer lokale østers på nytårsbordet

 

Når man siger nytår, siger man også champagne og østers. Sådan er det i alt fald i mange danske hjem hvert år ved årsskiftet.

Derfor harl Limfjordens største skaldyrsproducent, Visund Blue i Nykøbing, besluttet at slå dørene op for salget af nytårsøsters lokalt:

– Vi synes, at det var en sjov ide at åbne op for salget af fustager med Limfjords-østers til nytårsaften, når vi nu alligevel fisker masser af østers til både det danske, men også internationale marked, fortæller adm. Direktør Søren Tjørnelund Mattesen fra Vilsund Blue.

Man bestille friske Limfjords-østers på vilsundblue.com, og så afhente de bestilte østers på fabrikken på Øroddevej 100 i Nykøbing Mors. Afhentningen skal ske den 30, december kl 10.00-12.00.

– når man så kommer hjem, sætter man bare sine østers ind i køleskabet og så er de klar til nytårsaften, fortæller Søren Tjørnelund Mattesen.

Sidste frist for at bestille Limfjords-østers til nytårsbordet er den 28. december.

Foto: Vilsund Blue

Forfatter

Related posts

Top