Vilsund Blue noterer igen millionoverskud

Vilsund Blue blev ramt af sidste års iltsvind i Limfjorden, der bragte årsresultatet  tilbage til normale tilstande efter jubelåret  2013/2014.

– tallene er som forventet. Året var præget af råvareforsyningen, der var lidt presset først på sæsonen. Vi var ramt af iltsvind og derfor var der ikke så mange muslinger at fiske på, fortæller adm. direktør Søren Mattesen.

Udfordringerne på råvaresiden har også smittet af på årets regnskab, der lander på et overskud på 8,3 mio. kr. imod 15,4 mio, kr. i jubelåret 2013/2014.

– vi er på det normale niveau igen og det er tilfredsstillende, siger Søren Mattesen fra Boston, hvor Vilsund Blue deltager på en store fødevaremesse for at markedsføre firmaets produkter i USA. Et af de lande man arbejder intenst på at få hul på og som har en lang tradition for skaldyr.

Vildsund Blue fusionerede med Limfjordskompagniet i Løgstør for fem år siden og produktionen af ferske skaldyr er fra årsskiftet flyttet fra Løgstør til Nykøbing.

De ferske skaldyr sælges i Danmark, men også de øvrige skandinaviske lande samt Tyskland, Holland, Frankrig og Belgien.

– vi håber henover året at udvikle vores ferskvaresalg af skaldyr endnu mere nu, hvor vi har fået produktionen samlet eet sted nemlig i Nykøbing, siger Søren Mattesen.

Vilsind Blue vandt iøvrigt Børsens Smagsprisen 2015 for netop ferskevareproduktet Vilsund Premium Limfjord Blåsmuslinger.

Vilsund Blue smagsprisen 2015

 

Forfatter

Related posts

Top