Vilsund Blue hædres med DI´s Initiativpris 2015

Vilsund Blue a/s vinder DI Thy/Mors’ Initiativpris 2015 og kan dermed føje endnu en prestigefyldt pris til den lange række af priser, som virksomheden har vundet de senere år.

– Vi har mange stærke virksomheder i Thy og på Mors og derfor mange kandidater. Der har dog ikke været nogen tvivl i vores bestyrelse. Vilsund Blue a/s topper hele vejen rundt, – DI Formand Tage Odgaard Nielsen.

– Vilsund Blue vinder priser på stribe, fordi de tør tænke nyt og samtidig har sans for forretninger. Men jeg er efterhånden bekymret for, om der er flere pladser i pokalskabet. Nu laver jeg heldigvis både skabe og reoler på Frontego, så det kan vi nok finde en billig løsning på, siger DI Thy/Mors’ formand Tage Odgaard Nielsen med et glimt i øjet.

Pris for særligt initiativ
DI Thy/Mors initiativpris gives til en virksomhed der har højst 100 ansatte, og som har vist et særligt initiativ inden for afsætning, teknologi, uddannelse eller andet og dermed skabt grundlag for vækst.

– Vi har mange stærke virksomheder i Thy og på Mors og derfor mange kandidater. Der har dog ikke været nogen tvivl i vores bestyrelse. Vilsund Blue a/s topper hele vejen rundt, – DI Formand Tage Odgaard Nielsen.

Vilsund Blue a/s fanger, forarbejder og sælger muslinger i alle afskygninger til store dele af Europa. Hvis en morsingbo bestiller muslinger på en restaurant under en ferie i Belgien eller Italien, er der gode chancer for, at muslingerne er fra hjemstavnen og eksporteret af Vilsund Blue a/s.

I de senere år har Vilsund Blue a/s blandt andet vundet Seafood Prix d’elite og Børsens Smagspris. Virksomheden er anerkendt i branchen for at være meget innovativ. Det gælder både i forhold til produkterne og i forhold til fangst og forarbejdningen af muslingerne.

Senest har Vilsund Blue a/s introduceret økologiske muslinger, og tidligere har virksomheden taget en scanner i brug, der finder skaller og sorterer dem fra undervejs i produktionsprocessen.

Borgmesteren fuld af ros
Også på borgmesterkontoret i Nykøbing er der glæde over prisen.

– Fra mit kontor på rådhuset har jeg en fantastisk udsigt over fjorden, – og det glæder mig, at Vilsund derude har grundlaget for at skabe en succesfuld virksomhed på Mors. De er rigtig stærke, og sætter Mors på landkortet på en rigtig positiv måde. Samtidig er Vilsund Blues a/s direktør Søren Mattesen meget engageret i udviklingen af det lokale erhvervsliv. Så på alle fronter er det en god vinder, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V)

Som vinder af DI Thy/Mors Initiativpris 2015 går Vilsund Blue a/s videre i konkurrencen med de øvrige regionale initiativprisvindere om den landsdækkende initiativpris, der overrækkes af Prins Joakim ved en konference i Industriens Hus til januar.

Forfatter

Related posts

Top