VIL IKKE FORSTYRRES – på Mors og i Rybjerg

VIL IKKE FORSTYRRES drengene vender tilbage til Limfjordsteatret for at give en ekstra forestilling efter skøn succes rundt på deres Danmarksturne.

Det er væltet ind med positive tilbagemeldinger og nye anmeldelser og så skal alle de der ikke kunne få billet sidst de spillede hjemme, jo ikke snydes for at gense denne ordorgasme af en forestilling.

Frank, som er musiker, ankommer til dette underlige sted dagen før hans bedste vens begravelse. Han er tydeligvis ventet, men aner ikke hvor han er. Han er rastløs og splittet over at han har sagt ja til at spille til vennens begravelse. Hele natten igennem hjemsøges han af minder, både de gode og dårlige, de sørgelige og de underlige. Er han vågen eller er det hele bare en drøm? Desorienteret, men tilsyneladende frivilligt, vælter han ind i et virvar af vanvittige fantasier fra grænselandet mellem drøm og virkelighed. Der er noget der forfølger ham, noget han ikke kan komme uden om!

Limfjordsteatrets egenproduktion VIL IKKE FORSTYRRES er fyldt med live musik, spas og alvor, mens emner som død og venskab tages under kærlig behandling af holdet på scenen.

Foto: Lars Horn / Baghuset

D. 12. marts kl. 20.00 – VIL IKKE FORSTYRRES – egenproduktion på Limfjordsteatret
D. 13. marts kl. 19.30 VIL IKKE FORSTYRRES – Multisalen, Sydmors Skole- og Børnehus
d. 14. marts kl. 18.30 VIL IKKE FORSTYRRES – Rybjerg Forsamlingshus i Skive kommune.

Forfatter

Related posts

Top