Viceborgmester afviser alle beskyldninger om seksuelle tilnærmelser

Da Morsø Kommunes viceborgmester, Viggo Vangsgaard (SF) for næsten præcist ét år siden efter 26 år brød med Socialdemokratiet, skyldtes det angiveligt sexchikane.

Krænkelsessagen er kommet frem i lyset, efter Pia Storm (S), som er medlem af kommunalbestyrelsen på Mors, i weekenden stod frem i Nordjyske og fortalte, at hun gennem flere år var blevet krænket af sin nu tidligere partifælle.

Og selvom Viggo Vangagaard, der idag repræsenterer SF, afviser, at det skulle være tilfældet, bekræfter formanden for Socialdemokratiet på Mors, Svend Erik Jørgensen, oplysningerne:

– Pia Storm ringede til mig for et års tid siden og fortalte, at hun helt tilbage fra starten af sin første i 2014 havde været udsat for grænseoverskridende seksuelle tilnærmelser fra Viggo Vangsgaard. Hun gav mig nogle helt konkrete eksempler. Da jeg hørte det fra Pia dengang, sagde jeg: Det vil jeg simpelthen ikke finde mig i, siger Svend Erik Jørgensen til Nordjyske.

Viggo Vangsgaard kan ikke genkende beskyldningerne fra hverken Pia Storm eller Svend Erik Jørgensen:

– Derudover vil jeg nok overveje at snakke med en jurist på mandag (idag, red.) og overveje en injuriesag. Derfor ønsker jeg faktisk ikke at udtale mig ret meget mere om sagen, fortæller han til TV Midtvest.

LÆS OGSÅ:

Byrådsmedlem anklager viceborgmester for sexchikane

Foto: Per Bech/Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top