Vi står midt i (rock)drømmen

The dream of rock’n roll. Musikskolen i Thy er klar med årets musical, og denne gang inviteres publikum på en retrorejse til Los Angeles, til tiden med skulderpuder, hårlak, ærmeløse cowboyjakker og store drømme.

Tonerne fra senfirserne danner nemlig rammen om en musical, som for en stund vil lade tilskuerne drømme sig tilbage til kitsch, kassettebånd og glamourøst guitarglam.

Drømmen om at blive til noget
Musicalen, som er baseret på manuskriptet til musicalfilmen ‘Rock of Ages’, foregår i rock and roll-miljøet i Los Angeles og er den klassiske fortælling om drømmen om at blive til noget stort: “Vi har fokuseret meget på drømmen som gennemgående tema. Drømmen om at blive til noget, drømmene, som gik tabt, og erkendelsen af, at vi står midt i drømmen,” fortæller instruktør Ditte Jessen.

Musiktraktementet byder på et bredt udvalg af klassiske rockhits fra det farverige årti, fremført af liveband med fede guitarsoloer, fantastiske solister, et stort kor og dygtige unge skuespillere samt dansere.

Rockmusical med ungdomsenergi og puddelhår
Tematikken er velkendt, men showets unge og ambitiøse medvirkende giver et dugfriskt og originalt bud på en vedkommende musical anno 2017: – Rock and roll-ånden er spækket med en masse fede rocknumre fra de gode gamle dage. Og de unge mennesker kan løfte nogle ganske svære korarrangementer. De er ambitiøse og vanvittigt dygtige, fortæller korleder Line Gam Skjødt Gade.

Musicaldeltagerne spænder vidt aldersmæssigt og kommer fra alle afkroge af Thy, og HØSGU (Hunstrup, Østerild og Sennels Gymnastik og Ungdomsforening) er i år også involveret i eventen. Fælles for de medvirkende er det brændende engagement og et enormt talent, som skinner igennem på scenen.

Morten Christensen er manden bag showets hårdtspillende band, der sørger for den musikalske ramme. Som korleder har Line Gam Skjødt Gade stået for sang og korarrangementer og ikke mindst støttet de deltagende elever til en fantastisk præstation. Dertil har Stefanie Sandbæk fra HØSGU stået for musicalens koreografi og tålmodigt trådt de mange dansetrin med både skuespillere og dansere. Tekstbearbejdelse, instruktion og opsætning er sket ved Ditte Jessens stilsikre hånd, begejstrede entusiasme og skarpe blik for detaljen.

Sted
Thisted Musikteater, Håndværker Torv 1, 7700 Thisted.

Tidspunkt
2., 3. og 4. april, alle dage kl. 19:00

Pris
Entré: 50 kr. Grupperabat ved +8 personer: 35 kr.

Foto: Musikskolen, Thy

Forfatter

Related posts

Top