Verdensnavne kommer til Agger

Det bliver et brag af en koncert, når H.P. Lange giver koncert på Agger Badehotel onsdag den 28. Maj kl. 20, i selskab med to andre af landets førende bluesmusikere.

– Der er tale den legendariske bassist Hugo Rasmussen, som de fleste kender som ham med det store hvide skæg og gode humør, samt Troels Jensen, den mangeårige frontfigur i Delta Blues Band, senere Delta Cross Band, fortæller formanden for AggerEvents Kaj Thomsen.

HP Lange leverede to fantastiske koncerter i Agger i 2013. Fuldt hus begge gange. HP Lange er “Blues i Verdensklasse”. I de år HP Lange opholdt sig i de amerikanske sydstater fik han den ægte blues helt ind i blodet.

Der var roser i den helt store stil fra hele rækken af kritikere, da Troels Jensen & H.P. Lange udgav deres første cd sammen. Cd’en indbragte duoen en Danish Music Award for bedste roots-cd 2002. Yderligere tre cd’er er det blevet til. Den sidste fra 2010 er en live cd indspillet med Hugo Rasmussen på bas.

Troels Jensen har spillet blues gennem snart 40 år. Han har slået sit navnfast i Danmark og resten af Skandinavien. Allerede i 60’erne turnerede han med Sonny Terry & Brownie Mc’gee. Dette har givet ham status som dansk bluesmusiks ”Grand Old Man” – Danmarks mr. Blues. Fuldt fortjent fik han i 2002 som den første prisen ”Årets Danske Bluesmusiker”, uddelt af Copenhagen Blues Festival.

Hugo Rasmussen er kendt af de fleste danskere og øvrige europæere. Gennem mange år har vi set ham på TV i mange forskellige sammenhæng. Hugo Rasmussen er en af de helt store i dansk jazz og bluesmusik, og har gennem årene spillet med de absolut største navne i verden, slutter formanden.

Det er foreningen AggerEvents i samarbejde med Agger Badehotel der arrangerer koncerten.

Køb billet her

Forfatter

Related posts

Top