Verdensmålene på programmet i Nykøbing

I forbindelse med generalforsamling i Morsø U-Landsforening er det samtidig lykkes foreningen af arrangere et foredrag om det spændende og højaktuelle emne: Verdensmålene.

Arrangementet foregår torsdag den 3. juni kl. 19.00 i Støberisalen, Holgersgade 7, Nykøbing.

Efter generalforsamlingen fortæller foredragsholder, forfatter og journalist Jesper Tornbjerg om verdensmålene og arbejdet med udgivelsen af børnebøgerne om ”Victoria og Verdensmålene”.

Jesper Tornbjerg har indtil videre udgivet 9 bøger omhandlende hver sit mål, hvor læseren følger Victoria på sin rejse rundt i verden, hvor hun møder skolebørn og deres familie f.eks. i Tanzania, når der fortælles om vand og sanitet.

– Morsø U-Landsforening talte med Jesper Tornbjerg, før hans researchrejse til Tanzania, og vi har bidraget en lille smule med vore erfaringer indenfor opsamling af regnvand, fortæller formand Anne Mette Schrader.

Foredraget krydres med billeder fra researcharbejdet til bøgerne, som også kan købes på stedet. Der er gratis adgang, og der bliver serveret en kop kaffe eller te og hjemmebag midt på aftenen.

Corona-restriktionerne bliver naturligvis overholdt, og derfor er der adgang til max 50 personer, hvorfor det er nødvendigt med tilmelding via E-mail eller SMS: annemetteschrader@gmail.com / 60832432.

Forfatter

Related posts

Top