Venstre tager borgmester-exit med ophøjet ro

Borgmester Lene Kjelgaard Jensens afgang fra Venstre, får ikke umiddelbart nogle konsekvenser for partiet hverken i kommunalbestyrelsen eller frem til valget.

Sådan lyder det fra borgmesterkandidat og gruppeformand Niels Jørgen Pedersen.

–   jeg tror ikke, at det kommer til at betyde frygteligt meget for den situation, vi stod i nu, siger Niels Jørgen Pedersen til LimfjordUpdate.dk.

Han har allerede været i kontakt med den konservative gruppeformand Kris Yde.

–  jeg har i går haft en god snak med gruppeformand (Kris Yde, red.), og vi er om – som vi har været hele tiden – at vi arbejder godt sammen Venstre og De Konservative og det vil vi også fortsat gøre frem til valget og det vil vi også gøre efter valget. Vi havde en rigtig god dialog omkring tingene, slår Niels Jørgen Pedersen fast.

Ingen betydning for valget til November.
Og gruppeformanden mener ikke, at partihoppet får nogle konsekvenser i forhold til valget.

– Lene havde jo valgt ikke at ville stille op for Venstre efter valget, så der tror jeg ikke, at det har det store betydning, siger Niels Jørgen Pedersen.

Forventer du som borgmesterkandidat og gruppeformand, at der nu er ro i partiet og at vi ikke kommer til at se flere partihop op til valget?

– det tror jeg ikke, at vi gør. Vi har godt gang i arbejdet, vi har på nuværende tidspunkt 15 kandidater på listen og vi arbejder rigtigt godt sammen om at lave et valgprogram. Jeg synes, at der er en god stemning i gruppen og tingene går derudaf, slutter Niels Jørgen Pedersen.

Foto : Kristian Tilsted

 

Forfatter

Related posts

Top