Venstre Mors klar med yderligere to kandidater

Der gøres i den grad klar til kommunalvalget i november, og i kulissen arbejder de forskellige partier med at finde de rette kandidater.

Arbejdet er med al sandsynlighed længere fremme end  offentligheden kender til. I hvert fald afsløres løbende nye eller velkendte navne til de forskellige lister.

Torsdag præsenterede Socialdemokratiet på Mors Karin Villadsen som ny kandidat. Og nu er turen så komme til Venstre, som sætter ansigt på yderligere to kandidater – én, der genopstiller og en som er helt ny i kommunalpolitik.

Genopstilleren er 40-årige Allan Sørensen, der også stillede op i 2013. Han arbejder til dagligt i Viborg som distriktsleder i Distrikt Nord indenfor hjemmeplejen og hverdags-rehabilitering.

På spørgsmålet om hvorfor han gerne vil ind i lokalpolitik svarer han:

– Først og fremmest har vores kommune med Hans Ejner i spidsen, forstået at samarbejde og finde løsninger der kommer Mors’ borgere til gavn. Der bliver arbejdet med langsigtede strategier som en fremadskuende kommune og det motiverer mig meget, og er helt på linje med den person jeg er.

Den anden kandidat, som Venstre Mors i denne omgang sætter navn og ansigt på er den 31-årige Chris Dahl fra Frøslev.

Pressefoto

Han er ansat ved Arbejdsmarked og Borgerservice i Struer Kommune, hvor han også tidligere har været konsulent på skole og dagtilbudsområdet. I fritiden skriver han bøger, har udgivet to krimier, der foregår på Mors, er i øjeblikket i gang med sin tredje krimi.

Fritiden bruges også på bestyrelsesarbejde, hvor han lige nu sidder i borgerforeningen Frøslev & Omegn og Udviklingsselskabet Midtmors, der ejer Børnehaven Majgaardens bygninger

Forfatter

Related posts

Top