Venstre Mors klar med to nye kandidater

Når der senere i år er valg til bl.a. kommunalbestyrelserne rundt om i landet, så bliver det med to nye kandidater for Venstre på Mors.

Rasmus Christensen fra Karby og Henrik ”Sivert” Kristensen fra Hvidbjerg har begge sagt ja tak til at stille op for Venstre.

– Det er to gode kandidater med et godt lokalt fodfæste, vi får med på holdet, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) og fortsætter:

– Det er vigtigt, at vi får kandidater der repræsenterer både viden og holdninger fra de enkelte lokalsamfund. At de så begge to også brænder for Mors gør jo ikke noget.

Tirsdag d. 16. november afgøres det hvem, der bliver valgt til kommunalbestyrelsen i Morsø Kommune for de efterfølgende fire år.

Venstre har 11 mandater i den siddende kommunalbestyrelse på Mors.

Rasmus Christensen
36 år og fra Karby. Er rengøringskoordinator i Morsø Kommune. Var tidligere ansat som Centerleder i Sydvestmors Kultur- Og Fritidscenter. I fritiden aktiv i Karby Borgerforening og formand for bestyrelsen i Sydvestmors Børnehave og Vuggestue.

Henrik ”Sivert” Kristensen
47 år og fra Hvidbjerg. Reservedelsekspedient hos Semler Agro i Redsted. Sidder i bestyrelsen i Sportscollege Mors og bestyrelsen i FFUM (Frøslev bal).

Tidligere formand for håndboldafdelingen i VIF i 23 år.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top