Venstre Mors indbyder til grundlovsfest

Traditionen tro afholder Venstre Mors grundlovsmøde, og det gælder selvfølgelig også i år, når det på søndag d. 5. juni er grundlovsdag.

I år er grundlovstalerne Borgmester Hans Ejner Bertelsen og folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen, og de har begge lovet at komme med en festtale til demokratiet, på dette 167 års jubilæum for Den Danske Grundlov.

I år holdes Venstre Mors’ grundlovsfest ved amfi-teaterpladsen i Smedebjerge i Vils og arrangementet starter kl. 14.00.

Udover talerne, er der, stadig traditionen tro, også fællessange, kaffe og en god snak på programmet, men inden det har Venstre Mors sørget for at Birgitte Gregersen kommer og fortæller om Vils og Smedebjerge.

Som noget nyt, har Venstre Mors i år også, med hjælp fra nogle ledere fra Sydmors IF, arrangeret aktiviteter for børnene på naturlegepladsen, kunstgræsbanen og i skoven.

Med det tiltag håber Venstre Mors at kunne få flere med, også børnefamilier.

Det er gratis at deltage i grundlovsfesten, og man skal selv have kaffe med, til gengæld har Venstre Mors sørget for kage.

Venstre Mors understreger, at alle er velkomne på søndag uanset partimæssig tilhørsforhold og uanset alder, da Grundloven og Grundlovsdag er en dag, alle bør fejre i fællesskab.

Forfatter

Related posts

Top