Venstre fejrer Grundloven ved Musikværket

Mandag den 5. juni kl. 15.00 holder Venstre Mors Grundlovsmøde og i år er det endda med sikkerhed for tørvejr, da grundlovsmødet holdes på Musikværket på Gasværksvej.

– Her i verdens måske bedste demokrati er det vigtigt, at vi holder fast i fejringen af Grundloven. Demokrati er desværre ikke en selvfølge i alle lande, men her i Danmark har vi et meget velfungerende et af slagsen, det skal vi værne om og passe godt på.Grundloven er fundamentet, der gør at demokratiet virker som det skal. Det er grundloven, der er basis for at alle har de rettigheder, de skal have, herunder retten til ytringsfrihed og retten til at forsamles, siger Borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Retten til at forsamles og ytre sig benytter Venstre Mors sig af på musikværket på mandag til grundlovsmødet, og modsat tidligere år er der ikke kun politiske taler til Venstres grundlovsmøde i år.

Venstre Mors har nemlig, udover Venstres folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen, også indbudt Forstander fra Blidstrup Efterskole Karsten Madsen til at komme og holde en grundlovstale.

– Vi har godt af at få et indspark udefra, og vi glæder os meget til at høre Karstens tale, siger Hans Ejner Bertelsen og tilføjer, at der selvfølgelig er adgang for alle til grundlovsmødet.

Foto : Venstre Mors

Forfatter

Related posts

Top