Vellykket regionalt Skills-mesterskab på EUC Nordvest

I sidste uge var EUC Nordvest i Thisted vært for det regionale Skills-mesterskab for henholdsvis murer-, flisemurer- og tømrerelever. Her dystede i alt 15 elever fra fem forskellige nordjyske erhvervsskoler om at kvalificere sig til DM i Skills, der afvikles i Bella Centret i København til januar.

Det var et hold dygtige og meget motiverede elever, der satte hinanden stævne i den regionale Skills-konkurrence inden for byggefagene. Konkurrencen viste sig da også at blive meget jævnbyrdig, hvilket skabte spænding lige til det sidste.

– Det er sjældent set, at alle deltagere har ligget så tæt – og vel at mærke i den gode ende af skalaen. Det vidner om, at det var et virkelig stærkt felt, vi havde fået kørt i stilling, lyder det fra afdelingsleder Thomas Schlichting fra EUC Nordvest.

I sidste ende viste det sig dog at bliver EUC Nord, der gik fra konkurrencen som den helt store sejrsherre. Således var det en EUC Nord-elev, der endte øverst på podiet i alle tre discipliner. De regionale vindere blev:

· Flisemurerelev Andreas Grønborg Jensen, der har læreplads hos Nordstrand Byg ApS
· Murerelev Jens Christian Skov Thomsen, der har læreplads hos Hundelev Murerforretning ApS
· Tømrerelev Mads Wunderov Dahl Andersen, der har læreplads hos J.E Byg Tømrer & Snedker ApS

De tre vindere har alle kvalificeret sig til DM i Skills, der bliver afholdt i Bella Center i København d. 16.-18. januar 2020.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top