Velbesøgt fastelavsnfest

I lørdags var der traditionen tro inviteret til fastelavnsfest i Durup Hallen. I år valgte endnu flere end sidste år at deltage, idet 225 børn og voksne deltog med meget fantasifulde udklædninger. Til sammenligning var der ca. 170 deltagere i 2016.

Endnu en gang havde Durup Hallens Støtteforening inviteret til stor fastelavnsfest i Durup Hallen og endnu engang valgte en stor del af Durups børn og voksne at tage imod invitationen:
– Vi er glade for at se, at så mange børn og voksne har lyst til at klæde sig ud og lave et par hyggelige timer i hallen, fortalte Formand for støtteforeningen, Poul Torp Pedersen.

I år det anden gang, at også de voksne kunne få lov til at slå katten af tønden. Dog måtte de voksne pænt vente på, at alle børnene var færdige og alle kattekonger og kattedronninger var behørigt kåret og fotograferet. Men herefter gik de voksne lige så passioneret til tønden som deres børn gjorde før dem.

Støtteforeningens formål er at arrangere lokale aktiviteter i Durup Hallen og derved støtte op omkring den lokale anvendelse af hallens faciliteter.

Årets kattekonger og kattedronnger i Durup

Årets kattekonger og kattedronnger i Durup

Forfatter

Related posts

Top