Varetægtsfænglsede vil have forsvarer fra øverste hylde

De to mænd fra Mors på hhv. 32 og 33 år der igår blev varetægtsfængslet i en sag om grov vold, røveri og trusler på livet – og som har tråde til det lokale narkomiljø- nægter sig begge skyldige.

Udover førnævnte sigtelser er den ene af mændene også blevet sigtet for trusler på livet. Det skriver TV Midtvest.

Ifølge anklageskriftet, som blev læst op i retten inden dommeren valgte at lukke dørene for offentligheden og pressen, fremgår det, at de to mænd har tildelt en anden mand spark i hovedet, at de har smadret en flaske i den forurettedes baghovede ligesom de skulle have stukket ham med en skruetrækker.

Efterfølgende er de sigtet for at have stjålet offerets NemID og VISA-kort, for derefter at hæve penge på hans konto i en nærliggende hæveautomat. Derefter skulle den 33-årige have truet yderligere en mand på livet med en køkkenkniv.

Forsvarer fra øverste hylde
Begge mænd blev varetægtsfængslet i fire uger, og gav iøvrigt udtryk for at de hver især ikke ønskede at benytte sig af deres beskikkede forsvarer. I stedet ønsker de at blive forsvaret af to af nogle af landets højest profilerede forsvarsadvokater: Mette Grith Stage og Michael Juul Eriksen.

Begge forsvarsadvokater er kendt for at have ført nogle af de mest spektakulære sager i Danmark. Herunder sagerne om dronekrigeren, Brian Sandberg og Kundby-pigen.

Foto: Christian Kjeldsen

Forfatter
Top