Vandmænd og andre gopler på Dansk Skaldyrcenter

Vandmænd og andre gopler – et lille foredrag for alle på Dansk Skaldyrcenter

Torsdag den 23. november kl. 19.00 inviterer Dansk Skaldyrcenter og Morsø Turistbureau igen til et lille spændende foredrag på Dansk Skaldyrcenter.

Emnet er denne aften: Vandmænd og andre gopler. Forsker Mette Møller fra Dansk Skaldyrcenter vil fortælle om goplerne og efterfølgende svare på spørgsmål.

– De fleste er stødt på vandmænd, når de har været ude at bade, men der er ikke mange der tænker på, at gopler er dyr, som kan have store konsekvenser for økosystemet. Vandmænd og andre gopler lever især af dyreplankton og fiskelarver, og da gopler kan forekomme i meget høje tætheder, kan deres samlede roveffekt være stor fortæller forsker Lene Friis Møller.

 

Foredraget er en introduktion til goplernes verden, men der vil også blive vist eksempler på forskningsresultater,

– Foredragsholderen Lene Friis Møller fra Dansk Skaldyrcenter er en af nordens førende gopleeksperter og startede sin forskerkarriere ved at arbejde med netop gopler i Limfjorden, fortæller turistchef Bente Kristensen, som håber at rigtig mange vil møde op til et lille men spændende foredrag.

Husk tilmelding til Morsø Turistbureau, tlf. 97720488, eller køb billetten online på www.visitmors.dk Det koster kun kr. 45,- at deltage og med i prisen er kaffe og kage.

Foto: Morsø Turistbureau

Forfatter

Related posts

Top