Valgren lever fint med forpasset Tour-chance

Inden starten på årets Tour de France, spirede en lille drøm i maven på Astana-danskeren Michael Valgren.

Kunne han køre en fin enkeltstart på 1. etape, så kunne han måske lave et stort resultat på 3. etape og køre sig i den hvide ungdomstrøje.

Med 50 sekunder op til føreren af ungdomskonkurrencen inden 3. etape var den mulighed forduftet, men den korte stigning som afslutning på 3. etape lå stadig godt til hans klassikerevner.

Valgren kom dog aldrig med i finalen, men det tager han ganske afslappet.

– Først og fremmest handlede det om at holde Jakob (Fuglsang) og Fabio (Aru) ude af problemer, og det gik godt,. Jeg var ikke helt langt nok fremme, da vi ramte stigningen. Jeg sad egentlig okay, men ikke til at køre med om sejren, og så slap jeg, da der manglede omkring en kilometer. Det var fint nok. Sagan vandt, så alt er, som det plejer, sagde Valgren efter løbet.

Valgren kom i mål godt et minut efter de forreste og blev nummer 71.

I stedet kunne han glæde sig over, at kaptajnen og landsmanden Jakob Fuglsang sad godt med og blev nummer syv på etapen.

– Det var godt at se, at Jakob var fremme og holdt sig til. Det er vigtigt for moralen og for de kommende etaper. Og han fik vist, at han ikke er brændt ud endnu. Det er godt at se, at han er klar, lyder det fra Valgren.

Foto : PostNord Danmark Rundt

Forfatter

Related posts

Top