Valgren i spidsen for stærkt Tinkoff-hold i Danmark

Blot tre døgn efter Tour de France-afslutningen i Paris møder Michael Valgren på onsdag op i Herning for at deltage i PostNord Danmark Rundt.

Her kan danskeren se frem til at få hjælp fra dygtige folk i forsøget på at gentage sejren fra 2014. Rutinerede Daniele Bennati og tempospecialisten Manuele Boaro er med i Danmark, ligesom Erik Baska, Michael Kolar, Pavel Brutt, Nikolay Trusov og Michael Gogl er at finde på startlisten, oplyser TV2 Sporten.

– Årets løb ligger lige efter Touren, hvilket er en lille smule anderledes i forhold til tidligere år, men forhåbentlig vil det have en positiv indflydelse på Michael Valgrens præstation, siger holdets danske sportsdirektør, Lars Michaelsen i en pressemeddelelse.

– Vi har været i kontakt under Touren, og selvom han har været helt fokuseret på det løb, er han også meget motiveret for løbet i Danmark, hvilket er vigtigt efter et tre ugers løb.

– Danmark Rundt er et sjovt løb, men lige nu glæder jeg mig bare til at komme hjem og lægge på sofaen i morgen (i dag red.) og lige få slappet lidt af. Så er det afsted igen tirsdag, sagde Michael Valgren til TV 2 SPORT i Paris i aftes.

Vestjyden tog i øvrigt det hårde løbsprogram ganske tørt.

– Det er en uge mere med gratis mad og massage – what’s not to like?

Tinkoff skriver videre i sin pressemeddelse, at man håber på, at hurtige Erik Baska kan blande sig i afslutningerne på de første etaper, mens Manuele Boaro vil fokusere på løbets enkeltstart i Nyborg. Daniele Bennati bliver holdets ‘vejkaptajn’.

PostNord Danmark Rundt begynder i Herning på onsdag – og slutter søndag på Frederiksberg.

Forfatter

Related posts

Top