Valgplakater pløjet ned: – Det må have givet buler i bilen

Først fik Anette Svindborg fra Dansk Folkeparti stjålet et valgbanner. Så fik Tore Müller fra Socialdemokratiet tegnet et overskæg med reference til Hitler på en af sine valgplakater – og nu må også Jette Jepsen fra Radikale Venstre erkende, at hun heller ikke går fri for hærværk på sine valgplakater.

På Limfjordsvej i Nykøbing havde hun opstillet en række plakater af sig selv i rabatten i forbindelse med næste måneds kommunalvalg. Men pludselig var alle plakaterne ødelagt efter have været i nærkontakt med hvad der formodes at være en bil.

– Valgplakaterne og hegnspæle koster og der er brugt meget tid på at sætte dem op. Det er ærgerligt spildt tid for både mig og ikke mindst de mennesker, der frivilligt har hjulpet mig, siger Jette Jepsen til LimfjordUpdate.dk.

Der er tydelige dækspor i rabatten for Jette Jepsen valgplakater indtil forleden stod. Privatfoto

En voldsom oplevelse
Hun synes, at det er en voldsom oplevelse; at nogen har pløjet et køretøj igennem valgplakaterne med en sådan kraft, at hegnspælene knækker og plakaterne bliver revet itu:

– Jeg tror og håber ikke at der er nogen efter mig – jeg tror, det er drengestreger, siger hun og fortæller, at hun har anmeldt episoden til politiet.

– Jeg anmeldte det straks netop fordi det er noget voldsomt – det må også have givet buler i bilen.

I forbindelse med anmeldelsen skulle Jette Jepsen svare på en række spørgsmål, herunder om hun tror der er tale om en hadforbrydelse eller om det er politisk eller religiøst motiveret:

Rækken af Jette Jepsen valgplakater inden de blev pløjet ned. Privatfoto

– Her har jeg svaret “ved ikke” på alle spørgsmål, og skrevet som kommentar at det er politiske valgplakater det er gået ud over, men at jeg tror det er drengestreger.

– Jeg håber og tror det er tilfældigt.

Jette Jepsen slutter af med at fortælle, at hendes plakater fremover vil blive stillet op langs vejene med hegnspæle af jern.

LÆS OGSÅ:

Borgmesterkandidat om drengestreger: – Kunne ikke være mere forkert

 

Forfatter

Related posts

Top