Valg til TryghedsGruppen’s repræsentantskab

I løbet af de seneste tre år har TrygFonden – som TryghedsGruppen står bag – udbetalt mere end 16 mio. kr. til almennyttige projekter med frivillige aktiviteter i Nordjylland. Samtidig er Nordjylland den region i Danmark, hvor indbyggerne udfører mest frivilligt arbejde. 44 pct. af nordjyderne giver gerne en hånd med for en god sag, hvilket er et godt stykke over landsgennemsnittet.

Hvilke projekter, der modtager støtte, vælges af TrygFondens regionale råd. På landsplan er ca. 1 million danskere medlem af TryghedsGruppen igennem deres forsikring hos Tryg, og 100.000 af disse bor i Nordjylland.

De nordjyske medlemmer skal i januar og februar vælge otte repræsentanter til TryghedsGruppens repræsentantskab. De, der bliver valgt, er bl.a. med til at bestemme den overordnede strategi,
beløbsrammen til de almennyttige aktiviteter og sidde i TrygFondens regionale råd og dermed bestemme hvilke regionale projekter, der skal have støtte.

Mads Lebech, adm. direktør i TryghedsGruppen, håber mange nordjyske medlemmer benytter sig af muligheden for at stemme til valget.

– Tryghedsfamiliens medlemsdemokrati er en vigtig mulighed for at få indflydelse på, hvordan vi skal arbejde med tryghed, sundhed og trivsel såvel regionalt som nationalt. Jeg kan kun opfordre vores nordjyske medlemmer til at bruge deres stemme.

Valget starter 21. januar og skydes i gang med medlemsmøder med Bente Klarlund Pedersen, leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed, og komiker Lars Hjortshøj fire steder i regionen.

I Thisted finder mødet sted d. 22. januar på Hotel Limfjorden kl. 18.30-21.30. Læs mere om valget og medlemsmøderne på www.tryghedsgruppen.dk

Arkivfoto: Visit Mors

Forfatter

Related posts

Top