Vækstrejsen fortsætter hos netIP

It-virksomheden NetIP har siden 2015 mere end fordoblet medarbejderstaben fra 64 ansatte til 170 i dag.

Og alt imens Muhamed ofte må komme til bjerget, så flytter NetIP bjerget til Muhamed. Inden for de seneste fire år har virksomheden åbnet en afdeling hvert år med Aalborg i 2016, Aarhus i 2017, Viborg i 2018 og København i 2019.

Dermed råder virksomheden over i alt 7 afdelinger i Thisted, Holstebro, Herning, Viborg, Aarhus, Aalborg og København. Den ottende afdeling er undervejs, men det er uvist, hvor netIP slår sig ned denne gang.

– Vi har en filosofi om, at vi først skal finde de dygtige medarbejdere, før vi kan etablere en ny afdeling. Vi har et ønske om at slå os ned et sted omkring Vejle, Kolding eller Fredericia, hvor vi i forvejen har aktiviteter. Men placeringen af afdelingen bliver defineret af, hvor vi finder de rette kompetencer, forklarer administrerende direktør Carsten Hedemann.

Vækst og udvidelsesplaner
NetIP har netop afsluttet regnskabsåret 2019/2020, og det viser et klart fokus på at skabe vækst og resultater gennem flere menneskelige ressourcer.

Alene siden sidste regnskabsperiode er medarbejderstaben vokset med 47 nye ansættelser.

Den stadig voksende medarbejderstab medfører også, at kontorpladsen rundt omkring er blevet trang. Derfor udvides der og bygges nyt flere steder.

Men væksten sker ikke hurtigere, end at det økonomiske fundament kan følge med. I fem år i træk har netIP øget bruttofortjenesten – senest med 26 % i 2019/20, hvor de markante investeringer i nye medarbejdere er afholdt direkte i driften.

Økonomisk vækst er dog ikke et mål i sig selv ifølge netIP-direktøren:

– En god økonomi er naturligvis en forudsætning for, at vi kan gøre en positiv forskel for mennesker. Vores regnskab er et vidnesbyrd om, at det kan lade sig gøre at skabe en bæredygtig virksomhed på et økonomisk, socialt og ledelsesmæssigt plan. Jeg er enormt stolt over, at vi kommer så flot ud af dette usædvanlige regnskabsår, hvor pandemien ikke har slået os ud af kurs på den vækstrejse, vi er på, siger Carsten Hedemann.

LÆS OGSÅ:

Vokseværk: netIP bygger sig til mere plads

 

Forfatter

Related posts

Top