V-profil går og smækker med døren i Thy

En af de større profiler i Venstre, Jørgen Andersen fra Vorupør, forlader nu partiet efter over 30 års medlemsskab. Han retter en sønderlæmmende kritik imod den nuværende ledelse.

– politikerlede kan med rette bruges, når jeg ser tilbage på den måde nogle af Venstres lokalpolitikere og dele af baglandet har håndteret den nuværende borgmesters exit, siger Jørgen Andersen.

Han henviser til hele måden, hvorpå blandt andet Venstres Peter Larsen, har ageret i kulisserne i forbindelse med ønsket om at fjerne siddende borgmester Lene Kjelgaard Jensen som borgmesterkandidat i endnu en periode.

– jeg har været i byrådet i 17 år valgt for Venstre. Jeg har meldt mig ind i De Konservative og stiller også op for dem til kommunevalget til efteråret, siger Jørgen Andersen.

Han rettede en skrap kritik imod Venstres Kommuneforenings ledelse, da de holdt opstillingsmøde og hvor man havde tilbudt Lene Kjelgaard Jensen “et politisk ben” i form af en plads i Regionsrådet imod, at du uforbeholdent støttede omkring Niels Jørgen Pedersens borgmesterkandidatur.
– først pisser I Lene op og ned ad ryggen, og så vil I have hendes støtte bagefter. Det er ikke iorden, sagde Jørgen Andersen dengang.
Ingen i Venstres Kommuneforenings ledelse kommenterede kritikken på mødet – overhovedet.
Før påske var det Kommunalbestyrelsesmedlem Per Skovmose, der forlod Venstre og skiftede til De Konservative, og der er ifølge LimfjordUpdate’s oplysninger flere Venstrefolk på vej til De Konservative.
Forfatter

Related posts

Top