V-formand : altid trist at miste medlemmer

Formand for Venstres Kommuneforening i Thy, Jørgen Christensen, kommenterer nu for første gang, at det mangeårige Venstremedlem Jørgen Andersen fra Vorupør har meldt sig ud.
Jørgen Andersen rettede samtidigt en sønderlæmmende kritik imod partiets ledelse i Thy.
– Vi er altid ked af at miste et medlem, også Jørgen Andersen, men det er hans valg, siger kommuneforeningens formand Jørgen Christensen.
Stort flertal for Niels Jørgen Pedersen
Han påpeger, at der var indkaldt til opstillingensmøde den 24. oktober sidste år for at vælge Venstres borgmesterkandidat. Her var der mødt 235 medlemmer af Venstre og flere end 2/3 af dem valgte Niels Jørgen Pedersen fremfor siddende borgmester Lene Kjelgaard Jensen.
– Dette er i øvrigt samme procedure som for otte år siden, da Lene Kjelgaard blev valgt. At påstå der er en eller nogle få personer, der har skubbet Lene ud, er en voldsom nedgørelse af Venstres medlemmer og naturligvis helt hen i vejret. Jeg har fuld tillid til, at Venstres medlemmer har truffet deres valg ud fra eget synspunkt, siger V-formand Jørgen Christensen.
Forholder sig ikke til kritik af Peter Larsen
Han forholder sig dermed ikke DIREKTE til den kritik Per Skovmose og Jørgen Andersen har rejst af kommunalbestyrelsesmedlem Peter Larsens ageren på de indre linier i forhold til valget af borgmesterkandidat samt i forhold til siddende Borgmester Lene Kjelgaard Jensen siden sidste valg.
– Jørgen Andersens udbrud på Generalforsamlingen med diverse latrinære udtryk, er naturligvis også skudt langt forbi.  Vi rakte en hånd frem  til samarbejde med Lene , den blev afslået, og det er taget til efterretning, siger Jørgen Christensen og det tilbud man gav Lene Kjelgaard Jensen om at opstille hende til Regionsrådet.
Til gengæld skulle Lene Kjelgaard Jensen så gå ud og bakke Niels Jørgen Pedersen op som borgmesterkandidat. Men den studehandel blev ikke til noget.
Foto : Christian Kjeldsen
Forfatter

Related posts

Top