URT godt gennem år med store udfordringer

En af krumtapperne i ungdomskulturen i Thy, URT, kom godt igennem et år, der bød på store udfordringer.

Det kunne afgående formand Anton Skovmose fortælle de 40 medlemmer på generalforsamlingen i Thisted Musikteater torsdag eftermiddag.

– vi  har haft mange gode arrangementer, hvor der gennemsnitlig har været mange deltagere til. Vi har både haft besøg af Thy-bands, mere eller mindre upcoming-bands, og nogle, som har markeret sig stort på landsplan. Generelt har vi haft et godt booking-år, sagde Anton Skovmose.

URT-huset blev revet ned i slut August, men der blev allerede afholdt rejsegilde på det nyt hus dem 5.  Januar 2017. Det vil stå færdigt senest 1. April, hvis alt går som planlagt.

– Så vi kan forvente et lækkert nyt hus, som skal have en masse patina, historie og den rigtige URT-sjæl i sig. Dette bliver et job for alle URT’s dejlige og loyale medlemmer, men selvfølgelig også for den nye bestyrelse. Inden vi fik revet det nye hus ned, så fik vi også et nyt PA-anlæg, som har erstattet nogle af de gamle front-højtalere, og som fungerer rigtig godt, sagde Anton Skovmose.

URT

Nye initiativer og lys fremtid
Derudover har URT gået ind i nye initiativer, som f.eks.: NAU’s projekt – “Madambassadørerne”, som er et projekt, hvor man skaber arrangementer med madlavning og fællesskab i fokus.

– Vi afholdte vores første arrangement af denne type i November, og der vil med stor garanti komme flere af denne slags. URT er også blevet medlem af det nye regionale spillested – “Spillestedet Thy”, hvor vi også er en stor del af dette samarbejde, som vil gavne URT i stor stil, påpegede Anton Skovmose.

Hårdt år med masser af opgaver
Arbejdet har været ekstra hårdt for bestyrelsen i efteråret.

– vi ikke har haft nogen fast plads, i form af et hus eller lign. Derfor har vi været nødsaget til at skulle låne lokaler af andre foreninger, som har været rigtig samarbejdsvillige og gode til at låne deres lokaler til os. Det sætter vi stor pris på. Derudover har vi også haft nogle få rokeringer i programmet, da noget har været aflyst, eller hvor der har opstået nogle få problemer med disse specifikke arrangementer. Men vi er kommet igennem det, sagde Anton Skovmose.

Han roste medlemmerne for at støtte godt op omkring foreningen og dermed har været med til at bidrage til et godt år for foreningen.

URT 3

Regnskab i balance
URT har fået styr på økonomien efter, at man for nogle år siden var tæt på at lukke. Sådan er det ikke mere.

Foreningen afholdt 11 arrangementer, der alt i alt mundede ud i et kosmetisk underskud på 468,47 kroner. URT er godt konsolideret med en bankbeholdning på 51.252,16 kroner.

Kontingentet blev fastsat til 30 kroner for de over 360 medlemmer.

Amton Skovmose ønskede ikke genvalg som formand. Ny formand blev Mads Bakke Nielsen.

 

Forfatter

Related posts

Top