Unik Klitmøller-perle sat til salg for små 16 mio. kr.

Drømmer du om at sidde på en terrasse i solskin med et glas vin og lækker frisk fisk på din tallerken, mens du nyder udsigten ud over Vesterhavet fra første parket?

En sådan sjælden pakke har Nordicals Vestjylland i samarbejde med Nybolig Thisted netop fået til salg i Klitmøller. Det drejer sig om ejendommen, der huser Hotel og Fiskerestaurant Niels Juel, som ligger ganske få meter fra stranden. Udbudsprisen er imponerende 15.950.000 kroner.

– Ejendommen har en beliggenhed, der er meget svær at konkurrere med, og som gør den særdeles attraktiv. Samtidig er der en fleksibilitet i ejendommen med restaurant, cafe, en forretning og værelser, og det åbner for mange muligheder for købere, siger Lars Taulbjerg fra Nordicals Vestjylland.

Klitmøller i vækst
Udover en unik beliggenhed i forhold til havudsigt nyder ejendommen også godt af at være placeret i Klitmøller. Klitmøller er nemlig inde i særdeles positiv udvikling, da byen de seneste år har tiltrukket sig megen opmærksomhed under navnet brandet Cold Hawaii.

Ejendommen indeholder ud over 3 suiter og fiskerestaurant også en cafe og surferbutik i bunden. Der er også en tilhørende lejlighed, som kan bruges til beboelse. Foto: Nordicals Vestjylland

Det har først og fremmest trukket en masse turister til og professionelle atleter i form af surfere, der vil prøve kræfter med de lokale bølger. Men det har også medført en kraftig befolkningstilvækst.

Fra 2010 til 2019 er indbyggertallet nemlig steget med 25%, så der i dag bor 1.012 i Klitmøller. Det har smittet positivt af på erhvervslivet i byen, fortæller Lone Futtrup Sørensen fra Nordicals Vestjylland:

– Der er kommet godt gang i iværksætteriet i Klitmøller de seneste år, efter hele Cold Hawaii-bølgen har ramt. Det har trukket en kreativ gruppe af mennesker til byen, og det er der blandt andet kommet de to tøjmærker Klitmøller og Elsk ud af. Så den her bølge, der har ramt Klitmøller, har bragt en masse energi og initiativ med sig, og det ser kun ud til at fortsætte.

Oplagt for stjernekok eller iderig investor
Den velbeliggende ejendom er sat til salg med et prisskilt på 15.950.000 kroner. Der er indgået standard lejeaftaler med surferforretningen og cafeen, mens fiskerestauranten er udlejet tidsbegrænset hen over sommeren i år.

Der er godkendt et byggeprojekt med 90 m2 i grundplan og 7 meters højde på grunden.

Derfor mener Lars Taulbjerg, at der er mulighed for flere typer af købere til ejendommen.

– Det er en ejendom, som er oplagt for f.eks. en stjernekok, der gerne vil flytte til dette kreative område i Vestjylland og drive restaurant og de tilhørende værelser. Men ejendommen er også oplagt som investering, fordi man kan udleje fiskerestauranten og forpagtningen af de tilhørende værelser. Det kan også være en køber, som har gode ideer til at udvikle ejendommen. Den gode beliggenhed og en by i så markant vækst giver i hvert fald mulighed for et godt afkast, siger han.

Du kan læse mere om ejendommen HER

Foto: Nordicals Vestjylland

Forfatter

Related posts

Top