Unge viste iværksætteri på HG Handelsskolen

KAntinen på HG Handelsskolen var i går forvandlet til en inspirerende og spændende standplads, der bugnede af nye ideer til nye lokale virksomheder. Eleverne på HG Handelsskolen har nemlig de seneste 14 dage arbejdet med iværksætteri/opstart af deres egen virksomhed, hvilket de præsenterede på en stand i kantinen.

– Eleverne skulle præsentere deres ide, koncept, budget, markedsføringsplaner samt meget andet i flere forskellige runder. Først kom Dueholmsskolen kl. 10.30 med ca. 200 elever og bedømte standene via afstemning. Herefter fik eleverne kl. 11.30 besøg af dommere fra erhvervslivet: Preben Laursen fra Prebens vinhandel, der er formand for handelsstandsforeningen, Lisbeth Thrysøe fra Jesperhus, Per Lillebæk – lokalpolitiker fra venstre. Dommerne fik en præsentation af hver enkelt gruppe og kårede herefter vinderne, fortæller Janni Bransholm Mikkelsen fa HG Handelsskolen.

HG Innovation 1

Eleverne har gennem hele perioden arbejdet i grupper og fået undervisning i forskellige moduler, så de har været klædt på til at løse de opgaver, de er stødt på i forbindelse med opstart af egen virksomhed. Derudover har de været på virksomhedsbesøg på 3. Halvleg og fået et foredrag af IgangZ fra Aalborg.

Efter præsentation af de forskellige virksomheder i går skal eleverne eleverne til eksamen i næste uge og forsvare deres projekt/virksomhed.

Forfatter

Related posts

Top