Unge skal tweete deres holdning til Nordjyllands fremtid

Twitter, mobiltelefoner og debat er hovedingredienserne i en række workshops, hvor elever fra ungdomsuddannelser og videregående uddannelser får mulighed for at præge, hvordan Nordjylland skal udvikle sig i fremtiden.

Følg med på #NORDPOL14
Arrangementerne kaldes for #NORDPOL14, og her skal eleverne forholde sig til en række emner, som er relevante for deres liv i Nordjylland.

Region Nordjylland er arrangør, og formålet er at høre unges tanker og holdninger til Nordjylland i forbindelse med, at der skal laves en regional vækst- og udviklingsstrategi.

– Vi vil gerne høre, hvad de unge har at sige. Derfor laver vi en række arrangementer specielt målrettet de unge, for vi tror på, at hvis vi skal have de unge i tale, skal vi gøre det på deres præmisser, siger Otto Kjær Larsen, formand for Region Nordjyllands Udvalg for Vækst, Innovation og Kompetencer.

Til arrangementerne får elever og studerende spørgsmål og udfordringer inden for temaer om bl.a. arbejde, befolkning, vækst, globalisering og trafik.

Eleverne kan komme med deres input via Twitter under hashtagget (emneordet) #NORDPOL14, og dermed er det frit for alle interesserede at følge og deltage i debatten via Twitter.

Til arrangementerne vil der også være regionsrådspolitikere, og debatternes resultater samt elevernes og studerendes synspunkter sammenfattes i en rapport til politikerne i Regionsrådet.

Der holdes #NORDPOL14 på Aalborghus Gymnasium, EUC Nord i Hjørring, Thisted Gymnasium, Erhvervsskolerne Aars og UCN/AAU.

Der holdes #NORDPOL14 på følgende tidspunkter:
30. september, kl. 9 – 12: Aalborghus Gymnasium
1. oktober, kl. 9 – 12: EUC Nord, Hjørring
3. oktober, kl. 12 – 15: UCN, Aalborg
6. oktober, kl. 9 – 12: Thisted Gymnasium
7. oktober, kl. 9 – 12: Erhvervsskolerne Aars

Forfatter

Related posts

Top