Unge skaber utryghed i Thisted: -Pas på hvor du går, vi stopper ikke for dyr som dig!

En gruppe bestående af flere unge skaber i disse dage utryghed på havnen i Thisted, særligt omkring parkeringspladsen og de offentlige toiletter ved McDonalds.

Mandag aften oplevede en kvinde at blive truet af 4 mænd i en bil, efter hun havde påpeget, at det var noget svineri at de blot efterlod en brugt kanyle på parkeringspladsen som en af de unge mænd fandt kort forinden og stolt havde vist frem til de andre.

Efterfølgende gassede chaufføren bilen op, tændte det lange lys og kørte direkte mod kvinden. Efter at have fulgt efter kvinden, og blandt andet taget et par ture rundt i den nærliggende rundkørsel skulle en af mændende have råbt ud af vinduet:

– Pas på hvor du går, for vi stopper ikke for dyr som dig!

Igår aftes var den så gal igen, hvor det umotiveret gik ud over en anden kvinde der både blev forfulgt og truet verbalt af gruppen af unge. Om der er tale om de samme personer vides ikke, men gruppen af unge skulle denne gang have bestået af 5-7 unge i 15-16-års alderen. Politiet havde torsdag morgen endnu ikke modtaget nogen anmeldelser af episoderne.

Kvinden det gik ud over i aftes fortæller dog, at hun var i kontakt med Politiet onsdag aften, men at hun blev bedt om at sende et tip til Politiet online.

Har du oplevet ligenden episoder hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte redaktionen HER

Foto: Google Maps

Forfatter

Related posts

Top