Unge knallertbøller: – Fedt at stikke af fra Politiet

Borgerne i Struer føler sig stærkt generet og chikaneret at unge mennesker på ulovlige knallerter.

De unge beskyldes for at køre hensynsløst gennem byens gader, og Politiet har de seneste uger modtaget anmeldelser af de unge fartbøller stort set dagligt. Det skriver TV Midtvest.

De unge vurderer selv, at 3 ud 4 knallerter i Struer er ulovlige – og selvom de erkender de ulovlige konstruktive ændringer på der køretøjer så de kan køre hurtigere, så har de ingen planer om at stoppe.

– Det er for meget, folk brokker sig over det. Vi brokker os jo heller ikke over, hvis deres biler larmer lidt. Det er som om, at de bare skal brokke sig, fordi vi kører knallerter og ikke er gamle nok (til at køre bil, red.), og de bare skal brokke sig over et eller andet, siger et par anonyme knallert-drengene til TV Midtvest.

Fedt at køre fra Politiet
TV Midtvest har talt med flere af de unge. De mener, at “de voksne” overreagerer, også selvom de er til fare for både sig selv og andre, og til trods for at de flere gange har haft politiet i hælene:

– Det er sjovt at få adrenalin, når man skal flygte og kommer væk. Det er fedt at kunne sige til vennerne, at man lige er flygtet fra politiet. Men det er risikoen værd. Lige indtil man bliver taget, for så er det ikke sjovt længere, siger de anonyme knallert-drenge.

Som et forsøg på at komme problemerne til livs sender SSP-folkene i Struer Kommune nu fremover et brev til alle, der tager knallertkørekort og deres forældre om konsekvenserne ved at køre ulovligt.

Foto: Rigspolitiet

Forfatter

Related posts

Top