Unge fra EUC Nordvest storsejrer ved innovationsmesse

To hold studerende fra EUC Nordvest satte sig på anden- og trediepladserne ved den såkaldte BizzMart-konkurrence ved National Entreprenørskabsmesse i Odense.

Her præsenterede 575 elever fra ungdomsuddannelser i hele Danmark deres ideer for erfarne erhvervsfolk, og de dystede på blandt andet produktudvikling, markedsføring og økonomi.

 

Andenpladsen i konkurrencen gik til teamet EARTH fra EUC Nordvest, som vil lave 3D-printede møbler ud af plasticaffald. Gruppen har blandt en idé om at udnytte det plastic, som forurener i havene.

– Vi tror rigtig meget selv på ideen, men vi har også været i konkurrence i dag med de bedste fra hele landet, og det er svært at vide, hvad man er oppe imod. Vi er rigtig glade, og nu skal vi bare arbejde videre med ideen og forbedre os, sagde teamet efter præmieoverrækkelsen, hvor de vandt 3000 kroner sponsoreret af Odense Kommune.

Dunseriet Morsø Handelsgymnasium

Tredjepladsen gik også til et nordjysk hold. Det blev teamet Dunseriet fra EUC Nordvest, der har lavet et madkoncept baseret på street food-versioner af frikadeller, som de unge allerede har formået at sælge.

– Det er fedt og også overraskende. Det har været spændende at arbejde med ideen, og nu har vi også fået CVR-nummer. Vi har også lagt meget arbejde i det udenfor skoletiden, og det er virkelig det værd, lød det fra gruppen, da de vandt og fik en check på 2000 kroner.

 

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top