Ung skuespillerinde fra Mors på den røde løber i Cannes

19-årige Sonia Suhl fra Tæbring på Mors gør stjerner som Mads Mikkelsen og Sonja Richter selskab på den eksklusive røde løber ved verdens største filmfestival i Cannes i disse dage.

Det er den nye danske gyser “Når dyrerne drømmer”, der delvist er optaget i Syd-Thy, der er udtaget til kampen om den prestigefyldt kritikerpris ved Cannes festivalen.

Mystiske dødsfald på lille ø
Filmen handler om den 16-årige Marie, der bor på en lille ø ud for den danske vestkyst. Der sker en række mystiske dødsfald på den lille ø. Samtidig bærer den unge Marie rundt på en hemmelighed, da hun langsomt er ved at forvandle sig til en varulv.

Filmen er delvist optaget i Agger, hvor instruktør Jonas Arnby og manuskriptforfatter Rasmus Birch fandt det markante og golde landskab man søgte i Nationalpark Thy.

International bevågenhed om morsingbo
Sonia Suhl får stor ros fra de international filmmedier. Blandt andet har det amerikanske filmsite Indiewire, ifølge TV MidtVest,  udråbt hende til én af de ti unge skuespillere, som kritikerne og filmproducenterne bør holde et ekstra øje med under filmfestivalen i Cannes 2014.

Fimen får premiere mandag i Cannes og næste weekend offentliggøres det, hvem der vinder kritikerprisen i Cannes.

Forfatter

Related posts

Top