Ung morsingbo åbner scooterværksted i Salling

– Skal din scooter på rette vej, så ring til Nicolaj.

Sådan lyder det mundrette slogan bag en nystartet virksomhed med base i Glyngvad lige uden for Glyngøre. Det er den bare 18-årige morsingbo Nicolaj Ingerslev, som har startet sin egen virksomhed.

– Søren (Jensen, red.) fra Glyngvad Cykelmekanik oplevede en efterspørgsel på reparation af knallerter, men det var ikke noget han specialiserede sig i. Men det gør jeg, begynder Nicolaj Ingerslev imens han tænker tilbage på dengang han selv som 15-årig havde problemer med sin scooter.

– Men det var slet ikke en mulighed at sende den til mekaniker, da jeg slet ikke kunne betale prisen, fortæller han.

Til daglig studerer Nicolaj Ingerslev HF på Morsø Gymnasium.

– Jeg har altid gerne ville se pæn og ren ud når jeg gik i skole og sådan, men jeg skal love dig for, at det var det første der røg af når jeg kom hjem igen, lyder det grinende fra Nicolaj Ingerslev inden han kækt tilføjer:

– Inde bag det fornuftige ydre ligger en ekstrem drengerøv.

Det er ikke kun unge knallertister, Nicolaj Ingerslev servicerer:

– Der er også en del ældre der efterspørger hjælp til deres maskiner, og det er jo bare fedt, fortæller han.

Ung og autodidakt
Nicolaj Ingerslev erkender, at hans unge alder kan blive en udfordring, når han skal overbevise potentielle kunder om, at han kan sit håndværk.

-Det er svært for en langt fra selvhøjtidelig nordjyde som mig, siger han hvorefter Søren Jensen fra Glyngvad Cykelmekanik tilføjer:

–  Han er yderst kompetent og brænder for sit håndværk!

Selvom pengene ikke ligefrem ruller ind i stride strømme på Nicolaj  Ingerslevs konto, så er han meget begejstret for at tjene penge på sin hobby.

– Jeg har jo altid makket i knallerter, men efter jeg flyttede til Nykøbing, har der ikke været så meget at makke i, så jeg elsker at komme her. At det så også hjælper andre, er jo endnu et plus.

– Jeg kan jo ikke tilbyde garanti som mærkeværkstederne, derfor betyder det også meget for mig ikke at tage munden for fuld fra start. Det er sjovt og lærerigt, og så hjælper det nogle med de samme problemer jeg tidlige har haft. Det er virkelig fedt – og sjovt, slutter han.

Du kan følge Glynvad Scooter på Facebook ved at klikke HER.

Forfatter

Related posts

Top