Ung Klitmøller forfatter sætter nyt mål for crowdfunding

Det er væltet ind med støtte til den unge Klitmøller-forfatter Laurits Balker Jørgensen. Han åbnede i sidste uge en crowdfunding for at skaffe penge til at udgive sin debutbog Den Tynde Generation – en digtsamling, som tegner et portræt af hans egen generation ud fra forfatterens egen opvækst i Thy.

På ca. 26 timer passerede crowdfundingen målet på 10.000 kroner, men det fortsætter og i skrivende stund har passeret 14.200 kroner.

– Det er jo på alle måder overvældende. Vi sad og diskuterede lige inden vi lancerede projektet i fredags, om de 35 dage vi havde sat af, var for kort tid. Men så gik der jo knap et døgn, før de 10.000 kr. var indsamlet. Vi håber nu på, at vi kan nå helt op på 20.000 kroner. Lykkes det skal pengene bruges til at trykke endnu flere bøger og til at få budskabet om bogen og de problematikker den rejser, endnu længere ud, fortæller Laurits Balker Jørgensen.

Bogen Den Tynde Generation kommer på gaden til september og kan i øjeblikket forudbestilles på Kickstarter.com, hvor man også kan støtte projektet.

Forfatter
Top