Ulla V og Henning Holm stærkt uenige om Sydhavnen

Et flertal i Kommunalbestyrelsen vedtog i november et kompromis, hvor muligheden om at opføre tre punkthuse som led i udviklingen af Sydhavnen i Thisted, indgår.
Socialdemokraten Henning Holm stemte den gang sammen med en flertalsgruppe på 19, mens Gruppeformand Ulla Vestergaard var blandt de socialdemokrater, der stemte imod.

– For mig at se giver det ingen mening, hvis det nu er muligheden for at opføre tre punkthuse som igen skal blokere for at komme videre med den samlede plan for den bynære kystlinje. Diskussionen om punkthusene er taget, og det giver ingen mening at åbne den igen med risiko for, at det blokerer for at komme videre med at realisere flest mulige af de øvrige forslag, der indgår i inspirationskataloget, siger Henning Holm til Thisted Dagblad.

Gruppeformand Ulla Vestergaard har dog ikke opgivet modstanden og varsler et ændringsforslag, hvor de punkthuse med boliger ikke indgår i.

Ulla Vestergaard oplyste fredag i Thisted Dagblad, at hun vil prøve muligheden for at kommer igennem med et alternativt forslag til udnyttelsen af Sydhavnen. Et forslag uden mulighed for boliger.

Forfatter

Related posts

Top