Uenighed i Thisted FC: Cheftræner stopper øjeblikkeligt

Bo Zinck er ikke længere cheftræner for Thisted FC’s 2. divisionsherrer.

Det meddeler direktør Peter Friis i en kortfattet pressemeddelelse.

– Grundet uoverensstemmelser der ikke er foreneligt med klubbens værdier, standser samarbejdet med øjeblikkelig virkning, står i den korte meddelelse fra direktøren.

LimfjordUpdate.dk blev allerede tirsdag morgen bekendt med Bo Zincks mulige afsked med klubben, og har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Peter Friis – men uden held.

Ferie og pause
I sidste uge var der afslutningsfest i klubben, og her skulle bølgerne være gået højt – for højt, angiveligt. Det afviser den nu tidligere cheftræner Bo Zinck dog at kommentere på:

– Nej, ingen kommentarer. Ikke andet, end at jeg ønsker klubben alt det bedste i at nå deres mål i fremtiden, udtaler han til LimfjordUpdate.dk sent onsdag eftermiddag.

Han afviser samtidig er der er hold i rygtet om, at han fremover skal være træner for Superligaklubben Aab’s U19-hold.

– Nej, det er det ikke. Jeg holder en god lang ferie med familien, og derefter en pause fra fodbold.

Det (u)perfekte match
Bo Zinck vendte i januar tilbage til Thisted FC som cheftræner, hvor han tilbage i 2017 sikrede oprykning til 1. division på klubbens vegne.

Dengang blev aftalen beskrevet som det perfekte match:

– Vi tror på, at Bo Zinck kan være med til at bygge på det glimrende fundament Bo Thomsen (Bo Zincks forgænger, red.) har skabt i klubben. Dertil har Bo Zinck også et indgående kendskab til klubben og mange af vores spillere, hvorfor vi i den grad ser dette som det perfekte match i forhold til klubbens fremtid og ambitioner, udtalte direktør Peter Friis til klubbens hjemmeside i slutningen af januar.

Arkivfoto: Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top