Udvalgsformand kræver redegørelse i Oliver-forløb

Formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Thisted Kommune, Ida Pedersen, er blevet personligt berørt af historien om den 3-årige Oliver Olesen’s kamp mod Thisted Kommune. Hun vil nu kræve en redegørelse af forløbet.

Oliver’s mor, Natascha Olesen, stod i sidste uge i to artikler frem, og fortalte om et langstrakt og hårdt forløb med flere “slåskampe”, som startede allerede da Oliver Olesen blev født tre måneder for tidligt tilbage i november 2015.

I løbet af sit korte liv er han blevet diagnosticeret med spastsisk lammelse, synshandicap og senest også epilepsi.

Til LimfjordUpdate.dk fortæller Ida Pedersen, at hun ikke kan udtale sig om den konkrete sag på grund af sin tavshedspligt, men:

Ida Pedersen, formand for Social- og Sundhedsudvalget i Thisted Kommune

– Når det er sagt, så bliver jeg som menneske, og som ansvarlig for dette område, ked af det, når jeg hører at nogen oplever at skulle kæmpe mod Thisted Kommune – det ønsker jeg naturligvis ikke.

Dialogmøde med mor
– Konkret betyder det, at jeg har bedt forvaltningen om en redegørelse i sagen, så jeg kan finde ud af, hvad der er sket, og så vi kan lære af det og om muligt ændre det i fremtiden.

– Dernæst vil jeg kontakte moderen for at invitere hende til en snak med mig og forvaltningen, så vi forhåbentligt kan hjælpe familien bedst muligt.

Du kan læse hele familien Olesen’s kamp mod Thisted Kommune her:

Oliver’s kamp mod Thisted Kommune

 

Forfatter

Related posts

Top