Udlejere af storskærme kimes ned før semifinale

Danskernes lyst til at se fodbold i parker, på pladser og ved familiefester har været overvældende under denne sommers EM.

Det fortæller flere udlejere af storskærme, som langtfra kan følge med efterspørgslen. De bliver kontaktet af både private, restaurationer og kommuner, som vil vise fodbold på storskærm. Hos eventscreen.dk har man fået omkring 100 henvendelser fra folk, der gerne vil leje en storskærm til kampen. Hos Schmidts Radio på Fyn får man lige nu mellem 20 og 40 henvendelser om dagen.

– Vi havde forestillet os, at der ville være en vis efterspørgsel. Det har vi prøvet før ved store sportsbegivenheder. Men i år er det helt ekstremt, fortæller daglig leder og salgsansvarlig Stefan Marcher Schmidt til Ritzau.

Et af de steder, hvor man har sikret sig en storskærm til onsdag aftens semifinale mellem England og Danmark er pladsen foran Steenbergs Hotel & Brasserie i Nykøbing. Her viste man med stor succes kvartfinalen mod Tjekkiet i lørdags.

Her løb man halvanden times før kampstart tør for fadøl, og måtte derfor supplere op med Tuborg på flaske indtil der kom en ny levering fustager. Til onsdagens kamp er der derfor planer om at opstille en ølvogn mere, fortæller initiativtager Henrik Markussen.

Pladsen åbner klokken 17. Der er plads til 400 personer, som lukkes ind efter først-til-mølle-princippet.

Hvis man viser EM-kampe på storskærm til et privat arrangement såsom et bryllup eller en fødselsdag, er man ikke underlagt særlige regler.

Sker fremvisningen som led i et offentligt arrangement, skal man være opmærksom på at søge tilladelse hos den rettighedshavende udbyder af EM-tv-transmissionen.

 

Vi gentager succesen og sætter storskærm op, når Danmark skal spille på onsdag 🇩🇰 Pladsen åbner klokken 17 og ligesom sidst er det først til mølle. Mad må gerne medbringes, men drikkevarer skal købes på pladsen.

Vi glæder os til at se jer 😊

Slået op af Steenbergs Hotel & Brasserie i Mandag den 5. juli 2021

Forfatter

Related posts

Top