Typisk at Lauge Larsen giver andre skylden

Det er typisk socialdemokratisk at give alle andre skylden, hvis der er noget galt.

Sådan lyder kritikken fra Meiner Nørgaard (DF), der er formand for teknisk udvalg i Morsø Kommune ovenpå, at socialdemokraten Lauge Larsen har beskyldt Meiner Nørgaard, borgmester Hans Ejner Bertelsen og Forsyningsformand Uffe Korsgaard for ikke at evne at løse de samarbejdsproblemer, der har hersket mellem Morsø Forsyning og ejers Morsø Kommune de seneste tre år.

– Lauge Larsen har to socialdemokratiske kammerater i forsyningens bestyrelse og tre medlemmer i Teknisk Udvalg inklusive den socialdemokratiske borgmesterkandidat. Hvis ellers disse socialdemokrater gad og evnede at sætte sig ind i sagerne og deltog aktivt i det daglige arbejde, ville det være en stor hjælp. I stedet for at skyde skylden på alle andre, kunne det være ønskeligt at Socialdemokraterne, inklusive deres medlemmer af forsyningens bestyrelse, kunne finde ud af at deltage aktivt i den proces Borgmesteren og jeg i lang tid har forsøgt at få sat ordentlig igang, i forhold til samarbejdet mellem forsyningen og kommunen, siger Meiner Nørgaard til LimfjordUpdate.dk.

Han er enig med Lauge Larsen i, at det er meget fornuftigt at undersøge, hvor meget Morsø Forsyning har brugt på advokathjælp til at bekæmpe deres ejere Morsø Kommune.

Foto : Morsø Kommune

Læs også:
Morsø Forsynings brug af advokater skal kulegraves

Forfatter

Related posts

Top