TV-kok overtager driften af hal-køkken

TV-kokken Nicolai Metner der i en årrække drev Cafe Icecream i Nykøbing er igen kommet ovenpå efter den personlige konkurs i august måned sidste år.

Årsagen var blandt andet striben af aflyse arrangementer da Statsminister Mette Frederisen lukkede Danmark ned i marts 2020. I Durup i Salling driver Nicolai Metner samtidig cateringvirksomheden Grillfætter, og det var her tæppet pludseligt blev væk under Nicolai Metner, der i foråret 2019 deltog i Masterchef på TV3.

Nu begynder det at lysne for Grillfætter, som Nicolai Metner driver sammen med sin fætter Søren Skyldahl.

– Der har været godt gang i kødgryderne hos Grillfætter, ikke bare med at lave mad ud af huset til de mange selskaber der langt om længe kan afvikles, men i høj grad også med det take-away koncept vi har udviklet og suppleret med her under corona epidemien, udtaler de to i en pressemeddelelse.

Nicolai Metner deltog i 2019 i Masterchef på TV3. Foto: TV3

– Corona har været en hård omgang både for os og for mange andre, men heldigvis har vi klaret os igennem og ser nu fremad mod lysere tider.

Nu offentliggør makkerparret nyheden om, at de med virkning fra den 1. juni har overtaget driften af Durup Idræts- og Svømmehals selskabslokaler og køkken. Det sker efter de gennem et stykke tid har assisteret i driften et stykke tid.

Cateringfirmaet, der ligger på hovedgaden i Durup, fortsætter som hidtil:

– Dog vil der naturligvis kunne forekomme afhentning af mad fra Durup Hallen, hvor hallens køkken kommer til at overgå til at operere under navnet ”Grillfætter Catering”, fortæller Nicolai Metner og Søren Skyldahl.

 

Forfatter

Related posts

Top