Tusinder på vej til åbning af Jesperhus i disse timer

Tusindvis af turister og lokale gør klar til at fejre den 50. sæson, når Jesperhus Parken slår dørerne op i dag kl. 10.00.

Der har været tryk på vejene omkring Legind fra morgenstunden, hvor 650 veteranbiler har sat kursen til den traditionsrige udstilling i Jesperhus Parken i forbindelse med åbningen.

– vi forventer tryk på henover formiddagen og man skal nok væbne sig med lidt tålmodighed, siger direktør Peter Overgaard der glæder sig over vejrguderne.

– det tegner til, at vi får et flot vejr Det vil trække folk til og det glæder vi os til, lyder det fra Jesperhus-direktøren.

Jesperhus

Jesperhus Parken har udvidet underholdningsprogrammet til to Hugo Shows i løbet af dagen baseret på H.C. Andersens Eventyr ligesom, der er en lang, lang række andre aktiviteter for børn og voksne i parken.

– vi har plantet 50.000 Tulipaner, der jo lige er årstiden nu ligesom der er masser af forårsblomster at se på og endnu flere på vej op. Vejret har forsinket det en lille smule, men nu får vi varme og sol, og så kommer til det at gå stærkt, siger Peter Overgaard.

Jesperhus Parken har åben i dag fra kl.10.00-16.00.

Forfatter

Related posts

Top