Turistfremstød på Skandinaviens største feriemesse

Morsø Turistbureau og VisitMors vil igen i år være at finde på feriemessen ”Ferie For Alle” i Herning i den kommende weekend. Messen er den største af sin art i Skandinavien.

På Morsø Turistbureaus stand er der masser af inspiration og tilbud at hente, uanset om man er til aktiv ferie, event-, & kulturferieophold eller en rigtig daseferie i sommerhus.

– De mange store events vi har på Mors, har vi selvfølgelig stor fokus på, og vi glæder os til at fortælle om udvidelsen af Østers- & Muslingepremieren i oktober, om Skaldyrsfestivalens forholdsvise nye buffettilbud om fredagen, de mange gratis koncerter i gågaden, Limfjorden Rundt i september kombineret med et autocampertræf, halloween i gågaden o.s.v. Mulighederne er mange, hvilket vi gerne fortæller meget mere om på messen, fortæller Turistchef Bente Kristensen.

På den lokale stand vil det også være muligt at møde repræsentanter fra den lokale golfklub, Museum Mors, Morsø Traktormuseum og Skaldyrsfestivalen. Derudover uddeles der smagsprøver fra Thisted Bryghus og ligesom der serveres muslinger fra Vilsund Blue.

Foto: Morsø Turistbureau

Foto: Morsø Turistbureau

 

Forfatter

Related posts

Top