Tryghed og stabilitet

Læserbrev af Ansgar Nygaard, KV21-kandidat for Venstre på Mors.

Tryghed og stabilitet er vigtige ord for mig og i det hele taget for Venstre.

At man kan være tryg i de rammer, man færdes i, er noget vi – som politikere – kan medvirke til. Stabilitet giver tryghed.

Venstre vil styrke landsbylivet ved tiltag som kan fremme bosætningen i vore landområder. Vi vil lytte til beboere og borgerforeninger, f.eks. ved de forskellige landsbyprogrammer, der kører. Det er vigtigt med stor borgerinddragelse. Sillerslev står som den næste landsby i programmet som omdannelseslandsby, som det hedder nu. Rigtigt spændende og det passer godt sammen med dét, der er sket på havnen det sidste år.

Her i Ørding har vi – ved at stå sammen – kunnet holde både skolen og børnehaven i fin form efter 30 år som friskole, ligesom vi har en god købmandsforretning med et dygtigt personale. Eksempler man også ser i andre landsbyer.

Værdighed i pleje og omsorg står højt for os i Venstre.

Hvad enten man bor i eget hjem eller på et af vore plejehjem eller et bosted, skal man have en værdig pleje. Mange ældre har haft et hårdt arbejdsliv, og de har været med til at skabe den gode velfærd, vi har i dag.

I Venstre er vi for det frie skolevalg. Folkeskole/Friskole. Det er vigtigt, at den enkelte finder det tilbud, som passer bedst for familien som helhed.

Selvfølgelig støtter vi op om vores gymnasium og de øvrige undervisningstilbud, vi har for unge. Ungdommen er vores fremtid. Som tidligere formand for den daværende Produktionsskole, nuværende FGU (Forberedende Grunduddannelse) er det også vigtigt for mig og for Venstre, at de unge, som af en eller anden grund skal hjælpes eller vejledes ekstra for at få en uddannelse eller et job, får den hjælp, de skal have.

På Mors har vi en meget lav arbejdsløshed, et rigtigt godt tegn, fuld beskæftigelse! Det bevirker, at vore virksomheder af og til mangler arbejdskraft, så derfor er en øget bosætning vigtig.

Attraktive byggegrunde – sammen med at der bygges flere boliger til udlejning – vil uden tvivl betyde, at flere flytter til Mors.

Den grønne omstilling står højt på Venstres dagsorden. Vi går en spændende tid i møde; en tid med udfordringer på energisiden, når – om kort tid gas og olie – skal udfases. Der tænkes allerede nye tanker.

Vådområdeprojekter i et samarbejde med landbruget. Her er vi på forkant. Vi har etableret flere af slagsen, og disse områder er til stor gavn for udledning af kvælstof ligesom de skaber fine naturområder.

Ovenstående er nogle af de ting, vi går ind for i Venstre, og som jeg bakker fuldt ud op om.

Så stem personligt på mig. Nr. 6. på Venstres liste.

 

 

Forfatter

Related posts

Top