Trio Sussi & Leo spiller 3 gratis koncerter i Thisted

Der bliver med garanti fuld knald på, når Trio Sussi & Leo kommer til Thisted fredag den 30. november for at give hele tre koncerter fra scenen på Store Torv i Thisted.

De sidste 15 år har Trio Sussi & Leo turneret landet tyndt med deres fantastiske musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, – men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor koncertpladsen koger af syng-med og højt humør.

Det er Thisted Handels- og Industriforening, der i samarbejde med JP Jacobsen Shopping Center, har arrangeret koncerten, der samtidig er en del af fejringen af centrets 10-års jubilæum.

– Vi vil gerne, sammen med centret, give Thisted By og alle vores kunder fra Thy, Mors og omegn en fantastisk koncertoplevelse, og vi er sikker på at det bliver både en rigtig sjov og festlig eftermiddag, fortæller handelsstandsforeningens projektmedarbejder Krista Dixen Jensen.

– Det er ikke nogen tilfældighed, at Sussi og Leo bliver kaldt ”de levende legender fra Saltum”, for uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke. Derfor håber vi da også, at rigtig mange har lyst til at tage til Thisted på fredag og feste med os på Store Torv, siger Krista.

Trio Sussi & Leo spiller tre gange – hhv. kl. 14.00, 15.30 og 17.00 – og der er naturligvis gratis adgang

Forfatter

Related posts

Top