Tricktyv ringer på hos ældre borgere i Thisted

Midt- og Vestjyllands Politi har fået anmeldelser om 3 forsøg på tricktyveri i Thisted. Politiet mener, at der er tale om samme gerningsmand.

Første tilfælde skete mandag formiddag kl. 09.30 på Refsvej. Her ringer manden på døren hos en 79-årig kvinde, og påstår, at han skal se nærmere på nogle utætte vinduer i boligen. Kvinden fatter dog mistanke og lukker døren.

Kl. 10.00 ligeledes på Refsvej forsøger han sig igen. Denne hos en 82-årig kvinde under påskud af, at han er kommet for at aflæse varmen. Kvinde lukker ham ind, og efter at have gået lidt rundt i boligen konstaterer han, at den ældre kvinde skal have penge tilbage. I den forbindelse spørger den manden, om kvinden kan veksle. I samme øjeblik ankommer der en hjemmehjælper, hvorefter manden tager benene på nakken.

Kl 11.30 slår manden til igen, denne gang på Vesterstræde. Her går det ud over en 87-årig kvinde, der lukker manden ind i den tro, at han er kommet for at aflæse hendes vandforbrug. Imens kvinden kigger på badeværelset, lusker manden rundt i huset. Men også her bliver han forstyrret af en hjemmehjælper.

Manden beskrives som:
25-30 år
170-175 cm høj
Alm. af kropsbygning
Hvid hudfarve
Kort mørkt hår
Iført en gråblå kedeldragt

Har du set eller hørt noget i forbindelse med ovenstående hører Politiet gerne fra dig på tlf. 1-1-4.

Foto : Politi.dk

Forfatter
Tags

Related posts

Top