Trætte af hærværk: Nu overvåges stærekasserne

Selvom de opstillede stærekasser på Mors, ikke indtil videre i hvert fald, har været udsat for hærværk, så er situationen en helt anden ved nogle af landets andre stærekasser.

Og hvis nogle skulle få den tanke, at udøve hærværk på de lokale stærekasser så er det nok en god idé at tænke sig om en ekstra gang.

I Aabybro blev man nemlig så træt af, at en eller flere ukendte gerningsmand smadrede de fast-monterede fartmålere, at man satte et videokamera op til at filme stærekasserne. Og det betaler sig måske nu.

I hvert fald beder Nordjyllands Politi nu om hjælp til at finde gerningsmanden til ihvertfald et af tre hærværk mod de stærekasser der opstillet ved Aabybro.

Billederne blev taget ved halv-seks tiden søndag morgen, og selvom det ikke var lyst nok til at overvågningskameraet kunne taget et billede af gerningsmanden i farver, håber man alligevel på at nogle kan genkende gerningsmanden.

– Vi kan se, at der er flere biler, der kører forbi ham der ude mellem klokken 05.29 og klokken 05.37, hvorefter han går sydøst på. Vi har selvfølgelig en interesse i at tale med de bilister, der er kørt forbi ham og måske har bemærket ham. Det kan være, at de måske har et mere detaljeret signalement af gerningsmanden. Det er vi meget interesseret i, siger Kenneth Ginnerup politikommissær til TV2 Nord.

LÆS OGSÅ:

Stærekasser blitzer ikke endnu – men kommer snart til det

 

Forfatter

Related posts

Top