Trænerteamet for MorsØ FC serie 1 på plads

Heinrich Olsen fortsætter samtidigt med, at klubben henter talentfulde Daniel Nors i Skive.

– Heinrich har i løbet af de sidste 2 sæsoner leveret et rigtigt flot stykke arbejde for Nykøbing Mors IF Serie 1 og seniorafdelingen generelt, og derfor har en forlængelse af aftalen været højt prioriteret. Den nuværende seniorafdeling i NIF er rigtig spændende med et ungt og stærkt Serie 1 med stort udviklingspotentiale, et Serie 3 hold og ligeledes 2 Serie 5 i hhv. FLUIF og NIF, siger formand Henrik Markmøller Bro.

Han påpeger, at der derudover er der masser at talent på vej fra ungdomsrækkerne med Vest/Mesterrække hold fra U19 til U15.

Netop derfor har MorsØ FC været meget lydhør for Heinrich Olesens ideer, som bl.a. omfatter en 3. træning – sammen med U19, i et fælles U21/U23 setup, så de bedste U19 og U17 spillere kan få mere udfordring og udvikling i den daglige træning med seniorspillere i A truppen.

Daniel Nors

Investerer i udvidelse af trænerstaben.

– Den ekstra træningsmængde betyder samtidigt, at det har været nødvendigt at lave et trænerteam omkring Serie 1, og derfor er MorsØ FC stolte af at kunne præsentere endnu en træner omkring Serie 1, nemlig Daniel Nors, som pt. er et af de største trænertalenter i Skive IK, fortæller Henrik Markmøller Bro.

Formanden påpeger, at Daniel Nors har et flot fodbold-CV, hvor han som aktiv har repræsenteret Skive IK i alle senior rækker, bortset fra Serie 5 og 6, samt Superligaen.

Derudover er Daniel i gang med sin 6. sæson som træner, efter først tre år, som Jyllandsserie træner og efterfølgende tre år som cheftræner for Skive IK U17 & U19 Drenge i Vest/2. Division. Daniel er nuværende B licenstræner.

– MorsØ FC er meget stolte af dette meget kompetente trænerteam, som passer helt perfekt til et ungt og meget talentfuld Serie 1, men også til de nuværende og kommende U19 spillere i årgang 97, 98 og 99, hvor der ligeledes er meget talent på vej op i seniorrækkerne, siger Henrik Markmøller Bro.

Forfatter

Related posts

Top