Toyota Thisted leverer 26 biler til hjemmeplejen

En af de helt store handler for Toyota i Thisted realiseres på fredag. Bilhuset leverer nemlig 26 nye biler af modellen Yaris til hjemmeplejen i Thisted Kommune.

For godt 2 år siden leverede bilhuset 23 biler til hjemmeplejen, og de nye biler skal supplere den eksisterende vognpark. De nye biler er, i modsætning til de gamle biler ikke hybridmodeller, men kører udelukkende på benzin – til gengæld er de alle udstyret med automatgear:

– Vi fik et udbudsmateriale fra kommunen som skulle overholdes, og i den forbindelse valgte vi at Toyota Yaris med automatgear var det bedste valg, fortæller Jacob Clausen Schyum fra Toyota i Thisted.

Rullende reklamesøjler
Og han glæder sig over, at hjemmeplejen igen har valgt at køre Toyota:

– Det giver forretningen en god reklame at få sådan en ordre, samtidig bliver bilerne kørt af mange forskellige medarbejdere fra hjemmeplejen som forhåbentlig for en god oplevelse ud af bilerne. Vi har heldigvis fået en positiv feedback på de tidligere biler som vi leverede til hjemmeplejen, folk er glade for at køre i dem, siger han og føler sig overbevist om, at leveringen af bilerne helt sikkert øge kendskabet til bilen og forretningen i lokalområdet.

 

 

 
Forfatter

Related posts

Top